Anlık Bildirim

Fleksy Keyboard yazı yazmada Guiness rekorlar kitabına girdi

Fleksy Keyboard yazı yazmada Guiness rekorlar kitabına girdi

Android platformunda klavye uygulamaları oldukça popüler ve yazı yazma hızları büyük önem taşıyor. Pek çok uygulama farklı teknolojiler geliştirerek kullanıcılara çok hızlı yazı yazma imkanı sunmaya çalışıyor. Ancak Fleksy Keyboard bu alanda bir ilke imza attı.

Marcel Fernandes adlı kullanıcı Guiness yetkilileri huzurunda 160 karakterlik bir cümleyi 18.19 saniyede yazarak rekor kırmayı başardı ve bir dokunmatik ekranlı mobil cihazda en hızlı yazı yazma rekorunu elde etti. 

Daha önceki rekor 18.44 saniye ile Windows Phone 8.1 güncellemesi ile gelen Word Flow özelliğine aitti. Şaşırtıcı derecede başarılı bir metin tahmin özelliği olan Fleksy Keyboard, CES 2013 fuarında da önemli ödüller kazanmıştı. 

Fleksy önce iOS için indirmeye sunulmuş ve üçüncü taraf uygulamalar içerisine entegre olabilen ilk klavye uygulaması ünvanını da almıştı. 

Bu başarı nedeniyle Fleksy uygulaması Android için yüzde 50 indirime girdi ve ücretsiz sürüm de 45 günlük deneme süresi sunmaya başladı. Ayrıca rekor kıran cümleyi yazmak isteyenler için bir dünya rekoru mücadelesi de uygulamaya eklendi. iOS için ise 6 dile daha destek geldi. 

Guiness rekorunda yazılması gereken metin ise şöyle:

The razor-toothed piranhas of the genera Serrasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim