Anlık Bildirim

Flipboard ile Messenger artık daha iyi anlaşıyor

Mobil uygulama listelerinin her zaman üst sıralarında yer alan Flipboard, hem iOS hem de Android tarafında aldığı yeni güncellemesiyle Facebook Messenger bağlarını güçlendiriyor.
Kişilere mobil cihazları üzerinde dergi tarzında haber okuma imkanı sağlayan ve dünya çapında popüler oranda kullanılan Flipboard, iOS ve Android tarafına sağladığı güncelleme ile artık başlıkta da belirttiğimiz üzere Facebook Messenger ile daha iyi anlaşıyor.
Sosyal medyanın dev ismi Facebook'un anlık mesajlaşma uygulaması Messenger ile olan bağını kuvvetlendirmek adına hem iOS hem de Android uygulamasını güncelleyen Flipboard, bu sayede bünyesinde yer alan haber içeriklerinin Messenger üzerinden daha önce hiç olmadığı kadar kolay şekilde paylaşılabilmesine imkan tanıyor ve eskiye oranla daha zengin içeriksel önizlemeler sunuluyor.
Flipboard'un hem iOS hem de Android sürümündeki paylaşma menüleri ile seçilen Messenger arkadaşlarına içerikler hızlı bir şekilde atılabiliyor ve kişiler bu içeriklere direkt olarak basarak olabilecek en iyi mobil okuma deneyimlerinden birisine ulaşabiliyor. Yüklü değilse yüklenmesi konusunda bildirim sunan Flipboard, ayrıca içerik paylaşma sırasında özel mesajlar ile özelleştirme de sağlayabiliyor.
Konu hakkında hazırlanan sayfaya ve Flipboard'un iOS ile Android sürümlerine buradan ulaşabilirsiniz. 
Flipboard ile Messenger artık daha iyi anlaşıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim