Anlık Bildirim

Formula E serisinin 8. takımı belli oldu: Mahindra Racing

Oldukça uzun süredir devam eden Formula 1 dünya şampiyonasına benzeyen ancak yarış için üretilen araçların %100 elektrik (Sıfır emisyon) ile çalışmasıyla geleceği yansıtan FIA Formula E serisi, yapılan anlaşma doğrultusunda Mahindra Racing'i de bünyesine kattı.
Formula E serisine Drayson Racing, China Racing, Andretti Autosport, Dragon Racing, E.Dams, Süper Aguri Formula E ve Audi Sport ABT sonrası 8. yarış takımı olarak eklenen Mahindra Racing, ürettiği motorlu araçlar ülkemizde de satılan Hindistan merkezli Mahindra Grup'un bir alt markası. Motor sporları (Moto GP) dünyasına ve elektrikli otomobillere yabancı olmayan firma, yarış için de geçtiğimiz günlerde testleri yapılan Spark-Renault SRT_01E benzeri bir elektrikli araç hazırlamış durumda. Güç tasarruf modunda 180 beygir, tam güçte ise 270 beygir güç üretebildiği belirtilen Mahindra Racing'in yarış aracı, 2014 Eylül ayında 10 farklı şehirde koşulmaya başlanacak seri içerisinde aktif olarak mücadele edecek.
Birçok kişi tarafından beğenilmeyen Formula E serisinin sunacağı deneyimi aşağıda yer alan video yardımıyla rahatlıkla görebilirsiniz. Ayrıca bu serinin Formula 1'in motorlu taşıtlar dünyasına sağladığı gelişmeyi, benzer olarak elektrikli araçlara getireceği belirtiliyor.
 
Formula E serisinin 8. takımı belli oldu: Mahindra Racing
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim