Anlık Bildirim

Fortnite sadece Samsung Galaxy Apps mağazasında yayınlanabilir

Android tarafında merakla beklenen Fortnite ilk olarak Samsung Galaxy Apps mağazasında yayınlanacak. 4 ay sonra ise Epic Games kendi sitesi üzerinden dağıtacak.

Popüler Fortnite yapımının Android çıkışını sadece Samsung Galaxy telefonlarına özgü olarak yapacağı artık kesin gibi. Oyun içi hediyeleri de olacak Fortnite Android sürümünde detaylar belli oluyor.

Fortnite Android sürümü ne zaman yayınlanacak?

İlk olarak Galaxy Note 9 modelinde lansmanını yapacak olan sürümün diğer Samsung Galaxy modellerine nasıl dağıtılacağı merak konusuydu. Epic Games geliri paylaşmamak adına Google Play mağazasında oyununu yayınlamayacağını açıkladığı için kafalar karışmıştı.

Gelen bilgilere göre Fortnite Android sürümü Samsung Galaxy Apps uygulama mağazasında yayınlanacak. Muhtemelen Samsung herhangi bir gelir paylaşımı talebinde bulunmadı. Böylece uyumlu tüm Galaxy telefon ve tabletleri Fortnite oyununu mağazadan indirebilecekler. Sadece Galaxy Note 9 için 150$ değerinde oyun içi para hediye edilecek.

Diğer taraftan bu 4 aylık sürenin sonunda Epic Games kendi sitesi üzerinden Apk dosyasını dağıtmaya başlayacak. Tüm Android ekosistemi bu sayede oyuna ulaşabilecek. Ayrıca Huawei Honor Note 10 için de özelleştirilmiş ses ve titreşim efektlerinin olacağı belirtiliyor.

Otoriteler Fortnite Android sürümünün bu promosyondan zarar görebileceğini düşünüyor. Razer Phone, Asus Rog Phone, Xiaomi BlackShark, ZTE Nubia Red Magic gibi oyuncu odaklı akıllı telefonlar öne çıkan isimlerine rağmen oyuna en erken 4 ay sonra sahip olabilecek. Bu da tepkilere yol açacaktır.

Daha da önemlisi Fortnite Apk dosyasını elde eden kötü niyetli kişilerin zararlı yazılım bulaştırarak kendi siteleri üzerinden dağıtması da mümkün. Bu da geniş çaplı bir siber saldırı mağdurlarının ortaya çıkmasına sebep olabilir. Bakalım firma bunların üstesinden nasıl gelecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim