Anlık Bildirim

Fox TV'den BluTV ve Puhutv’ye rakip platform geliyor: FOXplay

BluTV ve puhutv gibi dijital içerik platformlarına FOX'tan rakip geliyor. Ücretsiz hizmet sunacak FOXplay'de e-ticaret özelliği bulunacak. İzleyiciler seyrettiği içerikteki ürünleri satın alabilecek.

Fox TV'den BluTV ve Puhutv’ye rakip platform geliyor: FOXplay Tam Boyutta Gör

Fox TV’nin birçok ülkede faaliyet gösteren online platformu FOXplay, Türkiye’ye geliyor. Ücretsiz ve reklamsız hizmet verecek FOXPlay, ülkemizde faaliyet gösteren BluTV ve Puhutv platformlarına rakip olacak.

Fox TV’nin dizilerine ve TV programlarına ve anlaşma sağlanan filmlere dijital ortamdan ulaşılabilecek. FOXplay, ücretsiz hizmet sunacak. Dileyen kullanıcılar ücret karşılığında reklamsız da izleyebilecek.

FOXplay’in ilk orijinal içeriği belli oldu. 4N1K dizisinin yeni sezonu sadece FOXplay’de yayınlanacak. FOXplay’in arşivindeki diğer içerikler hakkında henüz bilgi bulunmuyor. 


Ülkemizde faaliyet gösteren FOX Networks Group bünyesinde toplam 10 kanal bulunuyor. FOXplay arşivinde bu kanalların içerikleri bulunacak. Bu kanallar Fox TV, Fox Life, Nat Geo, Nat Geo Wild, Nat Geo People, FX, FOX Crime, FOX Sports, 24 Kitchen ve Baby TV. 
 

E-ticaret özelliğine sahip ilk içerik platformu

Netflix ve türevi dijital içerik platformlarından farklı olarak FOXplay’de yayın esnasında ürün satın alabileceksiniz. İzleyiciler, seyrettiği içerikteki ürünleri satın alabilecek.

FOXplay ne zaman çıkacak?

FOXplay web sitesinden ve mobil uygulamalar üzerinden hizmet sunacak. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre FOXplay, Şubat ayından itibaren ülkemizde kullanılabilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8420 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
foxplay, fox ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim