Anlık Bildirim

GALLIA Rise of Clans ile Romalılara karşı renk eşleştirme mücadelesi verin

Neocom tarafından geliştirilen GALLIA Rise of Clans, renk eşleştirme ve Angry Birds tarzını biraraya getirerek ortaya eğlenceli bir strateji yapımı çıkarmayı başarmış. 

Oyunda amaç Romalı akınlarını püskürtmek. Ancak oyunda Asteriks gibi karakterler mevcut değil. Elinizde bir mancınık ve yuvarlak kaya parçaları bulunuyor. Karşı tarafta sürekli düzen alan Roma askerlerini bu mancınıkla vuruyorsunuz. 

Roma askerleri belirli renkte kalkanlar ile düzen alıyor. Klasik renk eşleştirme oyunlarındaki yer değiştirme hamlelerinin yerine kaya parçalarını birbirine yakın olan renklere atıyor ve eliyorsunuz. Bu şekilde belirli bir sayıda Roma askerini ve kumandanını öldürmeniz gerekiyor. 

Alanda askerler en üst noktaya kadar dizilirse bu sırayı hemen azaltmanız gerekiyor aksi takdirde siz ölüyorsunuz. Hem buna dikkat ediyor hem de öldürdüğünüz askerleri sayıyorsunuz. Neocomix'in yaptığı iksirler size çeşitli güçlendirmeler sağlarken, başarılı atışlar sonrasında nadir bulunan taşlar ortaya çıkıyor ve bunları biriktiriyorsunuz. Bölüm sonunda çeşitli hediyeler kazanıyorsunuz. 

75'den fazla bölüm olan oyunda grafikler de başarılı bir şekilde harmanlanmış. Eğlenceli efektler barındıran oyun ücretsiz olarak sunuluyor. 



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim