Anlık Bildirim

GTA 5 grafiklerini zirveye çıkarmaya hazır mısınız? [video]

Kapsamlı açık dünyası ve üst seviye grafikleriyle oyuncuların vazgeçilmesi haline gelen GTA 5 için mod çalışmaları devam ediyor. Gerçekçilik çıtasını tepeye taşıyan yeni modun detayları haberimizde.
GTA 5 çıktığı günden beri milyonlarca oyuncu her gün oyunu hem tek, hem de çok oyunculu modunda oynamaya devam ediyor. Geçtiğimiz indirim döneminde de Steam'de en çok satan oyunlar arasında zirveye oturan yapım popülerliğini böyle korumaya devam edince geliştirmelerin de ardı arkası kesilmiyor.

The Pinnacle of V (5'in zirvesi) adıyla geliştirilen mod ise oyunu gerçekçiliğin zirvesine çıkarmayı amaçlıyor. Kaplamaların özenle hazırlandığı mod oyuna eklendiğinde oyun içi görüntüler adeta gerçek hayattan alınmış birer fotoğraf karesi haline dönüyorlar.
Mod yalnızca dokuların yenilenmesiyle de bitmiyor. Su, çimen, kan, yağmur ve bulut gibi bir çok efekt 4K çözünürlüğe uyarlanmış durumda. Oyun içerisindeki tüm araçların da baştan sona elden geçirildiği belirtilirken şehir popülasyonu, şehir içindeki diğer insanlarla iletişim gibi konularda da iyileştirmeler bulunuyor.

Modla birlikte çekilmiş videoya aşağıdan ulaşabilirsiniz. Haberdeki fotoğrafların yeniden boyutlandırıldığını da hatırlatalım, kaynak linkine giderek fotoğrafların orjinal boyutlarını inceleyebilirsiniz. Modu kurmak isteyen kullanıcılar yine sağ kısımda yer alan indirme ve yükleme linklerini kullanabilirler.
 
GTA 5 grafiklerini zirveye çıkarmaya hazır mısınız? [video]
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8822 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gta 5, The Pinnacle of V ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim