Anlık Bildirim

Galaxy A20s tanıtıldı: İşte özellikleri

Samsung Galaxy A20 modeline göre Kamera tarafında biraz daha iyileşen ancak yonga seti ve ekran tarafında biraz geriye giden Samsung Galaxy A20s modeli tanıtıldı.

Samsung’un giriş seviyesine yönelik akıllı telefon tanıtımları hız kesmiyor. Galaxy M10s ve Galaxy M30s modellerinden sonra giriş seviyesinde Galaxy A20s akıllı telefon modeli de resmiyet kazandı.

Galaxy A20s özellikleri

Galaxy A20s aslında Galaxy A20 modeli için bir güncelleme olarak gösterilebilir ancak Samsung maliyet adına bazı özellikleri de kırpmış.

Galaxy A20s modelinde ekran boyutu 6.5 inçe yükseliyor ancak 1560x720 piksel çözünürlüğündeki panel Super AMOLED yerine LCD kullanıyor. Ekran konusunda net bilgi yok ancak Galaxy A10s modelinde de LCD ekran bulunuyordu.

Diğer bir farklılık ise Cortex-A73 çekirdekleri olan Exynos 7884 yonga setinin yerine 8 adet Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 625 yonga setinin yer alması. Bu da performansı bir miktar daha aşağı çekecektir.

Kamera tarafında ise artık 3 sensör yer alıyor. 13MP çözünürlüğünde ana sensör f1.8 aralığa sahip ve karanlık ortamlarda biraz daha başarılı. Yanında ise 8MP çözünürlüğünde ultra geniş sensör ve 5MP çözünürlüğünde derinlik sensörü bulunuyor. Ön kamera 8MP çözünürlüğünde.

4000mAh kapasiteli bataryası olan Galaxy A20s modeli 3GB RAM/32GB depolama kapasitesi ve 4GB RAM/64GB depolama kapasitesi ile gelecek. Henüz telefonun fiyatı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3832 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy a20s ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim