Anlık Bildirim

Galaxy F hakkındaki bilgiler kafa karıştırıyor

Galaxy F hakkındaki bilgiler kafa karıştırıyor

Uzun süredir Samsung'un Galaxy F adında yeni bir amiral gemi modeli üzerinde çalıştığı ve yakın zamanda piyasaya süreceği gündemi meşgul ediyor. Ancak son dönemde sızan bilgiler kafaları karıştırmaya başladı.

Önce cihazın metal bir gövdeye sahip olacağı iddia edilirken sonrasında sadece metal bir çerçevenin olacağı gündeme geldi. Şimdi ise isim ve boyut konusunda farklı iddialar ortaya çıktı.

Güney Kore medyasının iddiasına göre bu yeni amiral gemi modeli Galaxy S5 F veya Galaxy S5 Alpha olarak adlandırılacak. Cihazın bağımsız bir seriden ziyade Galaxy S5 versiyonu olmasına karar verildi. 

Cihazın ekran boyutu ise 5.3 inç beklentilerinin aksine 4.7 inç ile sınırlandırılacak. Bu da cihazın 2K çözünürlükten ziyade Full HD ekrana sahip olacağı ihtimalini güçlendiriyor. Ayrıca cihazın kalınlığı 6mm gibi iddialı bir seviyede olacak ve gövde metal alaşımdan imal edilecek. Modelin işlemcisi de Exynos 5 Octa serisinden bir model olacak. 

Son iddialarla birlikte bir Galaxy S5 F cihazının amiral gemi modelinden ziyade metal alaşımlı cihazlardan hoşlanan bir kesime hitap edecek üst seviye bir akıllı telefon olduğu anlaşılıyor. Model bu haliyle doğrudan iPhone 6'nın karşısına çıkacak. 

Daha önce Evleaks gibi güvenilir kaynakların sızıntıları göz önüne alındığında birbirinden tamamen farklı iki akıllı telefon hakkında konuşulduğu düşünülüyor. Bu bakımdan kafalar da gittikçe karışıyor. Bir iddiaya göreyse bu kafa karışıklığı 13 Ağustos'taki resmi lansmanla giderilmiş olacak.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
822 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim