Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 modeline ait olduğu belirtilen bir görsel internette paylaşıldı

Galaxy Note 3 modeline ait olduğu belirtilen bir görsel internette paylaşıldı

Samsung'un ilk amiral gemi modelini pazara sunmasının ardından, Note serisinin amiral gemi modeli Galaxy Note 3 beklenmeye başladı. Bugüne kadar farklı kaynaklardan bazı bilgiler yansırken, ilk kez bir görsel internette paylaşıldı.

Görselin güvenilir kaynaklardan olduğu vurgulansa da henüz doğruluğunu teyit edici bir bilgi ortada yok. Modelin 5.9 inçlik bir ekrana sahip olması beklenirken, yeni bilgiler 5.99 inçlik Full HD AMOLED ekrana işaret ediyor. 

Yine Exynos 5 Octa işlemci kullanacağı belirtilen modelin Cortex-A15 çekirdekleri 2GHz saat hızında, Cortex-A7 çekirdekleri ise 1.7GHz saat hızında çalışıyor. Modelin Galaxy S4'teki işlemciye göre oldukça fazla bir saat hızına sahip olduğu dikkat çekiyor.

Cihazdaki RAM kapasitesi 3GB iken, Android 4.2.2 işletim sistemi ve 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesine sahip olacak. Görselde modelin Galaxy S4 ile aynı çizgileri taşıdığı görülüyor. Ekran çerçevesi ise biraz daha büyük.

Samsung'un yaz döneminde Galaxy Note 3 modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak özellikler konusunda henüz ortak bir görüş yok. Samsung'un plastik kasa tasarımından vazgeçtiği yolundaki iddialar da görselden pek anlaşılmıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2333 kez okundu.
39 kişi, toplam 47 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim