Anlık Bildirim

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı

Galaxy Note 3 modelinin basın afişi olduğu iddia edilen bir görsel internete sızdırıldı

Samsung'un Çarşamba günü yapacağı etkinlikle tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Note 3 modeli ile ilgili basın afişi olduğu iddia edilen yeni bir görsel internette paylaşıldı.

Görselin şimdiye kadar ki en detaylı bilgileri verdiği belirtiliyor. Henüz resmi olarak bir teyit olmadığı için görselin ne kadar gerçeğe yakın olduğu bilinmiyor ancak bugüne kadar model ile ilgili internete sızan bilgiler ile örtüşüyor.

Daha dikdörtgen bir kasa yapısına sahip olan Galaxy Note 3'ün ekran çerçevesi de incelmiş durumda. Bu da Galaxy Note 2'nin kasa boyutları ile aynı boyutlara sahip olacağı tezini güçlendiriyor. 

Exynos 5420 yongaseti, 6 çekirdekli Mali-T628 grafik birimi, LTE versiyonda Snapdragon 800 çözümü, 3GB RAM, Android 4.3 işletim sistemi, 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ekran şeklinde özelliklere sahip olacağı belirtilen model için Rusya kaynaklı bir perakendecinin koyduğu fiyat 900$ civarında. Ancak Rusya'da genelde fiyatlar yüksek seyrettiği için 600-700 Avro bandına ineceği tahmin ediliyor. 

Aynı site Galaxy Gear akıllı saati için ise 450$ fiyat belirlemiş. Akıllı saatin sevkiyat tarihi olarak ise Ekim ayının ilk haftasına işaret ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3396 kez okundu.
59 kişi, toplam 64 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim