Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 modelinde kullanılacak yazılım özellikleri detaylanıyor

Galaxy Note 4 modelinde kullanılacak yazılım özellikleri detaylanıyor

Samsung'un Note akıllı telefon serisindeki yeni amiral gemi modeli olması beklenen Galaxy Note 4 ile ilgili farklı kaynaklardan iddialar gelmeye başladı. Cihazın 3 Eylül'deki muhtemel tanıtım etkinliği iddiasından sonra bu kez de kullanılacak bazı yazılımlar gündeme geldi.

Firmaya yakın kaynaklardan elde edilen bilgilere göre Galaxy Note 4 modelinde 4 yeni uygulamanın yer alacağı belirtiliyor. Bunlardan ilki Motion Launcher.

Motion Launcher diğer bir amiral gemi modeli HTC One M8'de karşımıza çıkan ekranda sürükleme yaparak bazı fonksiyonları çalıştırma mantığına dayanıyor. Bu sayede ekran kilitli iken kilidi açma, kamerayı başlatma gibi işlevler yerine getirilebiliyor.

Diğer bir özellik ise Smart Fingerprint. Bu özellik ile Galaxy Note 4 modelinde yer alacak parmak izi okuyucusu muhtemelen Galaxy S5'tekinden daha fazla fonksiyona sahip olacak.

Üçüncü özellik Aqua Capture. Hatırlanacağı üzere Galaxy S4 Active cihazında su altında daha kaliteli fotorğaflar çekebilmek için Aqua Mode adında bir yazılım yer alıyordu. Galaxy Note 4'ün de aynı Galaxy S5 gibi su altında çalışabilme özelliğine sahip olacağı ve bahse konu yazılımın cihaz ile daha kaliteli fotoğraflar çekmeye yardımcı olacağı tahmin ediliyor. 

Son özellik ise Multi Network for Booster. Yine Galaxy S5'te olduğu gibi Galaxy Note 4 modelinin de bu teknoloji ile WiFi ve hücresel veri bağlantısını eş zamanlı olarak kullanarak hızlı dosya indirme imkanı sunacağı belirtiliyor. 

Kaynaklar bu özelliklerin şu anda Android 4.4.3 işletim sistemi üzerinde çalışan bir Galaxy S5 cihazında test edildiğini belirtiyor. Ancak bunların hangilerinin nihai model üzerinde yer alacağını Eylül ayındaki IFA 2014 etkinliğinde görebileceğiz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
977 kez okundu.
41 kişi, toplam 42 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim