Anlık Bildirim

Galaxy Note 4 ülkemizde ön siparişe başladı

Galaxy Note 4 ülkemizde ön siparişe başladı

Samsung'un tartışmalar ve eleştirilerle satışa başlayan yeni amiral gemi modeli Galaxy Note 4, 17 Ekim itibariyle piyasaya çıkacağı ülkemizde de ön sipariş sürecine yavaş yavaş girmeye başladı. 

Beklendiği gibi ilk sipariş rakamları cihazı 2299TL seviyesine çıkarmış durumda. HTC One M8, iPhone 6 Plus gibi rakiplerine nazaran Galaxy Note 4 biraz daha uygun fiyatlı görünüyor. Ancak firmanın mevcut ürün gamındaki en pahalı akıllı telefon olma özelliğine sahip. Yine de zaman içerisinde Samsung amiral gemi modellerinin fiyatlarının düştüğüne şahit oluyoruz. Bu bakımdan fiyatı yüksek bulanlar bir süre daha beklemede kalabilirler. 

Detaylara göre ülkemize gelecek olan versiyon 64-bitlik Exynos 5433 yongasetini kullanıyor olacak. Geçmiş yıllarda Exynos-Snapdragon versiyonları arasında performans, 4K video kaydı veya hızlı şarj gibi farklar ülkemiz kullanıcılarının da oldukça eleştirdiği konuların başında geliyordu. 

Ancak benchmark skorlarına göre Exynos 5433 ve Snapdragon 805 yongasetleri performans anlamında başabaş gidecek. Ayrıca 16MP çözünürlüğündeki Sony sensörü 4K video kaydına da imkan tanıyor. Bu bakımdan Galaxy Note 4 modelinde bu eleştiriler sona erebilir. 

5.7 inçlik Super AMOLED ekranında 2K çözünürlük sunan Galaxy Note 4 modelinde bunun yanında 32GB artırılabilir depolama kapasitesi, 3220mAh gücünde batarya, Ultra güç tasarruf modu, daha verimli bağlantı sunan Bluetooth 4.1 standardı gibi özellikler yer alıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
938 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim