Anlık Bildirim

Galaxy S10 serisinin kripto para cüzdanı sızdırıldı

Galaxy S10 kullanıcıları entegre bir kripto para cüzdanına sahip olacak. Samsung Blockchain Keystore uygulaması blok zinciri tabanlı bir kripto para cüzdanı sunuyor.

Samsung’un geçtiğimiz aylarda aldığı Blockchain tabanlı isim hakları, Galaxy S10 serisinde kripto para tabanlı bir cüzdan iddiasını gündeme getirmişti. Son dönemin popüler konusu Samsung’un da dikkatinden kaçmadı.

Entegre kripto cüzdan

Sızdırılan görseller Galaxy S10 modelindeki kripto para cüzdanı iddiaların doğruluyor. Samsung Blockchain Keystore olarak adlandırılan cüzdan kullanıcıların kripto paralarını saklamasına yardımcı olacak.

Uygulama giriş yapıldığında kullanıcılar iki seçenek ile karşılaşıyor. Ya uygulama içerisinde kendi cüzdanlarını oluşturuyorlar ya da dışarıdan özel anahtar yükleyerek mevcut cüzdanlarını aktarabiliyorlar.

Cüzdanın sadece Ethereum para birimine yer veriyor olması akla ERC20 tabanlı olup olmadığını getiriyor ancak muhtemelen bu görseller geliştirme aşamasındandır. Bu bakımdan telefon piyasaya çıktığında başta BTC olmak üzere pek çok para birimini desteklediğini görebiliriz. Bu arada görsellerde Galaxy S10 modelinin büyük ön kamerası da dikkat çekiyor. Galaxy S10 serisi 20 Şubat tarihinde tanıtılacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim