Anlık Bildirim

Galaxy S4 ile ilgili yeni bazı görseller daha ortaya çıktı

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S4'ün tanıtımına saatler kala, pek çok görsel ve video internette paylaşıldı. Çin'de pazara sunulacak çift SIM destekli mühendislik örneğinin elde edildiği düşünülen Galaxy S4 ile ilgili yüksek kaliteli üç görsel daha ortaya çıktı.

Bugüne kadar elde edilen görseller birbirine çok benzediği için büyük ihtimalle gece geç saatlerdeki tanıtımda karşımıza çıkacak olan tasarım bu olacak. Önceki modelden biraz daha uzun ve çok az bir miktar geniş olan Galaxy S4 arka kısmında hoparlör sol alt tarafa alınmışken, LED flaş da kameranın altına konumlandırılmış.

Modelde 4.99 inçlik Full HD ekran kullanıldığı artık kesin gibi. Ancak panel olarak standart OLED ekranlara göre yüzde 25 daha az enerji harcayan PHOLED entegreli Super AMOLED mi kullanacağı yoksa HTC One'daki gibi renk canlılığını artıran SoLux LCD panel mi kullanacağı konusunda farklı görüşler var.

İşlemci ise ARM'ın big.LITTLE tasarımını temel alan ve bir grubu Cortex-A7 tabanlı 4 adet çekirdek ve diğer grubu Cortex-A15 tabanlı 4 adet çekirdekten oluşan 8 çekirdekli Exynos 5 Octa olacağı benchmark sonuçlarında sıkça karşımıza çıkmıştı. Oldukça yüksek puanlar alan işlemci Exynos 5410 kod adını taşıyor. Grafik biriminin ise PowerVR SGX 544MP3 olacağı bir süre önce Imagination firması tarafından teyit edilmişti. Modelin LTE versiyonunda ise Snapdragon 600 çözümüne yer verilecek.

Modelin ağırlığının 138g ve kalınlığının 7.7mm ölçülerinde olacağı, 2GB RAM, 16GB/32GB/64GB depolama kapasitesi, microSD girişi ve 2600mAh bataryaya sahip olacağı da diğer bilinen konular.

Gözle sayfa kaydırma özelliği Smart Scroll'un bu modelde yer almayacağı dile getirilmişti. Bunun yerine parmağınızı dokunmadan algılayarak farklı işlemler ortaya koyan ve Galaxy Note 2'de de gördüğümüz yüzen dokunmatik teknolojisinin yer alacağı belirtiliyor.  
Galaxy S4 ile ilgili yeni bazı görseller daha ortaya çıktı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5712 kez okundu.
74 kişi, toplam 99 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim