Anlık Bildirim

Galaxy S4 modeline ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı

Galaxy S4 modeline ait yeni ekran görüntüleri ortaya çıktı

Samsung'un yeni amiral gemi modeli Galaxy S4 için geri sayım devam ederken, modelin ABD versiyonuna ait olduğu belirtilen yeni ekran görüntüleri internette paylaşıldı.

Görsellerde göz takibi ile internet veya kitap sayfalarını aşağı kaydırabilen Smart Scroll ve videoları duraklatabilen Smart Pause açık olarak görülebiliyor. Böylece Samsung'un model ile sunacağı iki önemli yeniliğin iddiaları bir nevi doğrulanmış oluyor.

Görsellerde Samsung'un model için geliştirdiği yenilenmiş kullanıcı arayüzü TouchWiz Nature UX 2.0 da görülebiliyor. Sekmeli görünüme yer veren ayarlar menüsü ve beyaz arka plan ilk bakışta dikkat çeken özellikler arasında yer alıyor. 

5 inçlik Full HD ekran ve 13MP çözünürlükte kamera yine göze çarpan diğer özellikler. İşlemcinin ise 4 çekirdekli ve 1.8GHz saat hızında çalıştığı görülüyor. Ancak işlemci modeli hakkında herhangi bir bilgi yok. LTE desteği sunan bu versiyonda Snapdragon 600 çözümü kullanılacağı iddia edilmişti. Ancak hızı 1.9GHz seviyesindeydi. Exynos 5 Octa işlemcisinin benchmark sonuçlarına 4 çekirdek olarak yansıyıp yansımadığı bilinmediği için kesin bir yoruma varılamıyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2288 kez okundu.
35 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim