Anlık Bildirim

Galaxy S5 Prime gelecek ay karşımıza çıkabilir

Galaxy S5 Prime gelecek ay karşımıza çıkabilir

Geçen yılın sonlarından bu yana Samsung'un 2560x1440 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip bir akıllı telefon piyasaya süreceği sık sık dile getiriliyor ve Samsung da ısrarla böyle bir modelin sözkonusu olmadığını söylüyor. Ancak bu iddiaların önünü alabilmiş değil.

Korean Herald gazetesine göre Samsung, Galaxy S5 Prime adında 2K çözünürlüğe sahip akıllı telefonununu gelecek ay piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy S5 Prime firmanın lüks akıllı telefonlar barındıran F serisinin ilk modeli olacak ve sınırlı sayıda üretilecek. Zira Samsung 2K Super AMOLED ekranlarını henüz hızlı bir şekilde üretemiyor.

5.25 inçlik ekrana sahip olacak modelin sınıfı gereği daha üst seviyeden fiyatlandırılacağı ve belirli pazarlara sunulacağı belirtiliyor. Samsung amiral gemi modelleri gibi on milyonluk satış rakamlarını Galaxy S5 Prime'dan beklemiyor ve bu bakımdan üretim konusunda daha rahat hareket ediyor.

Galaxy S5 Prime'nin diğer iddia edilen özellikleri arasında ise Exynos 5430/Snapdragon 805 yongaseti, 3GB RAM, OIS destekli 16MP çözünürlükte kamera, daha güçlü batarya yer alıyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
801 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s5, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim