Anlık Bildirim

Galaxy S5 bahar döneminde, Galaxy Note 4 sonbahar döneminde piyasada olacak

Galaxy S5 bahar döneminde, Galaxy Note 4 sonbahar döneminde piyasada olacak

Samsung'un Pro tablet ailesini tanıtması ve Neo serisi akıllı telefonların da internete sızmasının ardından, bu yıl ki iki amiral gemi modeli ile ikinci nesil Galaxy Gear modeli merak edilmeye başlanmıştı.

Bloomberg ve re/code sitelerine demeçlerde bulunan Samsung yöneticileri, merakla beklenen sorulara üstü kapalı cevaplar verdi. 

Bilgilere göre Galaxy S5 amiral gemi modeli bahar aylarında, Galaxy Note 4 modeli ise sonbahar aylarında tüketici ile buluşacak. Kesin bir lansman tarihi olmamakla birlikte Galaxy S5 için Ocak-Şubat dönemi iddiası rafa kalkmış oldu.

Samsung her amiral gemi modelinde giyilebilir cihazlar tanıtacaklarını da dile getirdi. İlk cihaz Galaxy S5 ile birlikte gelecek olan Galaxy Gear 2. Samsung yeni nesil akıllı saatinin daha ince ve şu anki kaba görünümünden uzak bir tasarımda olacağını belirtiyor. Firmanın hedefi tüketiciye daha ilgi çekici ürünler sunabilmek. 

Galaxy Gear 2 tasarımın yanında fonksiyonellik olarak da gelişecek. Kalori, nabız, stres gibi değerler ölçülebilecek ve S Health uygulamasının daha aktif olması sağlanacak. Galaxy Note 4 ile gelecek cihazın ise bir fitness takip cihazı olabileceği sanılıyor.

Bunun dışında yöneticiler başka bir detaya değinmemiş. Ancak bugüne kadar ortaya çıkan bilgilerde Galaxy S5 modelinin en azından 5.2 inçlik Super AMOLED ekran, yeni Exynos 64-bit işlemci, 3GB RAM ve 16MP çözünürlükte bir kamera ile geleceğine kesin gözüyle bakılıyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13510 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s5
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim