Anlık Bildirim

Galaxy S5 için Android 5.0 güncellemesi Polonya’da başladı

Galaxy S5 için Android 5.0 güncellemesi Polonya’da başladı

Google'ın Android 5.0 Lollipop sürümünün kaynak kodlarını yayımlaması ile birlikte Android tarihinde bir ilk gerçekleşti ve Nexus cihazları haricinde üreticiler çok hızlı bir şekilde güncellemeyi amiral gemi modellerine vermeye başladı. 

LG'nin G3 için Lollipop güncellemesine başlamasının ardından Samsung da kaynak kodlarının yayımlanmasının üzerinden henüz bir ay geçmişken Galaxy S5 için güncellemeyi dağıtmaya başladı. 

Güncelleme Polonya'da dağıtıma başladı ve SM-G900F versiyonu ile uyumlu. Kullanıcılardan gelecek geri dönüşlere göre güncellemenin diğer Avrupa ülkelerine de sunulması bekleniyor. Böylece daha önce Kasım-Aralık döneminde Galaxy S5 ve Galaxy Note 4 için güncellemenin dağıtılacağı şeklindeki iddialar kısmen de olsa geçerlilik kazanmış oldu.

Android 5.0 ile birlikte Samsung da TouchWiz arayüzünü Material Design tasarım diline uyarlamış durumda. Eskisinden daha güzel bir görünüm kazandığı belirtilen arayüz silbaştan yeniden yazıldı. Arayüze hakim olan mavi tema yerini de beyaz temaya bıraktı. 

Google tarafında ise kilit ekranında interaktif widgetlar, öncelik modu, yüzen bildirim pencereleri, araç içi eğlence sistemleri için MirrorLink desteği, genel performansta ve enerji kullanımında iyileştirme gibi pek çok önemli yenilik mevcut.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim