Anlık Bildirim

Galaxy S6'nın yanında Galaxy S6 Edge de gelebilir

Galaxy S6'nın yanında Galaxy S6 Edge de gelebilir


Samsung'un kötü gidişe dur demek için üzerinde daha fazla emek harcadığı Galaxy S6 amiral gemi modeli ile ilgili bilinenler oldukça az ancak pek çok farklı kaynaktan iddialar gelmeye devam ediyor. Bu kez modelin Edge verisyonunun da olacağı iddia edildi. 

Samsung'un Galaxy Note 4 ile birlikte Galaxy Note Edge modelini tanıtması gibi Galaxy S6 yanında kenardan kavisli Galaxy S6 Edge de tanıtılacak ve bu cihaz yine sınırlı bölgelerde satışa sunulacak. Bu kez cihazın iki kenarının da kavisli olacağı belirtiliyor. 

Kaynaklar Project Zero kod adına sahip cihazın Galaxy S6 adı ile pazarlanacağını teyit ettirdiklerini belirtiyor. Galaxy S6 modelinde 2560x1440 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran, 16MP veya 20MP çözünürlükte arka kamera, 64-bitlik Qualcomm 810 veya Exynos 7 Octa yongaseti ve tamamen metal kasa şeklinde özellikler olacağı ifade ediliyor. 

Şimdiye kadar aldığı eleştirileri Galaxy S6 ile gidermek isteyen Samsung'un kasayı tamamen metal alaşımdan imal edeceği düşünülüyor. Ancak firma bir sürpriz yaparak belirli bir kısmını metalden üretebilir. Zira metal kasa üretimi konusunda Samsung'un tedarikçileri sıkıntılar yaşıyor ve Galaxy A5 ile A3 modellerinde stok sıkıntıları mevcut. Eğer firma gelecek seneye kadar bunun üstesinden gelirse Galaxy S6'da herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmaz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Galaxy S6 modelinin MWC 2015 etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2282 kez okundu.
23 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, galaxy s6 edge ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim