Anlık Bildirim

Galaxy S8'in parmak izi tarayıcısıyla Windows 10 PC'nizin kilidini açabilirsiniz

Samsung'un Flow uygulaması artık kullanıcıların Galaxy S6, S7 ve S8 gibi cihazlarındaki parmak izi tarayıcısıyla Windows 10'lu bilgisayarlarının kilidini açabilmesini sağlıyor.
Samsung, bu yılın başlarında en son Windows 10'lu cihazı Galaxy Book'u tanıtırken aynı zamanda Galaxy telefonlarla dizüstü bilgisayara kolayca giriş yapmayı sağlayan Samsung Flow uygulamasını da kullanıma sunmuştu. Şirket, Flow uygulamasını Windows 10'un "Windows Hello" özelliğini destekleyecek şekilde güncelliyor.
Yani artık Galaxy S6, S7 ve S8 gibi cihazların tümü, parmak izi okuyucusunu kullanarak Windows 10 bilgisayarların kilidini açabilecek. Samsung ilk kez geçen yıl Android için yayınladığı Samsung Flow uygulamasıyla, Windows 10 tabanlı Galaxy TabPro S'in kilidini açma özelliği sunmuştu. Bu genişlemeyle birlikte artık herhangi bir Windows 10 bilgisayarın kilidi açılabilecek.
Samsung, parmak izi desteğinin yanı sıra akıllı telefon bildirimlerini bilgisayarınızla senkronize etme olanağı da sağlıyor. Bu fonksiyon zaten Samsung PC'ler için mevcuttu ancak şirket şimdi bu özelliği tüm Windows 10 cihazlarını kapsayacak şekilde genişletiyor. Samsung'un en yeni Flow uygulaması şu an Google Play Store üzerinde mevcut durumda. Yeni özellikleri etkinleştirmek için Windows 10 Creators Update güncellemesini çalıştıran bir bilgisayara ihtiyacınız olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3853 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, sensör ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim