Anlık Bildirim

Galaxy S8'le iki kablosuz kulaklık seti aynı anda kullanılabilecek

Samsung'un yeni amiral gemisi Galaxy S8, sahip olduğu Bluetooth 5.0 teknolojisiyle kullanıcıların iki adet kablosuz kulaklık setini aynı anda kullanabilmelerine olanak sağlayacak.
Yeni Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ en yeni teknolojilerle donatılmış durumda ancak en önemlilerinden birisi de yeni Bluetooth 5.0 standardını desteklemeleri. Bluetooth 5.0 menzil ve veri akışındaki artışın yanı sıra S8 sahiplerinin aynı anda iki adet kablosuz kulaklık setini kullanabilmelerini sağlayacak.
Samsung'un "Bluetooth Dual Audio" olarak adlandırdığı özellik, iki kişinin aynı anda telefonun sesini dinleyebilmesine olanak tanıyor. Bu özellik kullanıcıların uzun uçak veya otobüs yolculuklarında etraftakileri rahatsız etmeden müzik veya video deneyimini başkalarıyla paylaşmalarına izin verecek.
Daha önce Marshall kulaklıklara ikinci bir kulaklık takılmasına izin veren "Marshall Mid" gibi belirli kulaklıklarla aynı etkiyi elde etmek mümkündü. Ancak S8'in uygulaması teorik olarak çok daha kullanışlı gibi görünüyor. Samsung Galaxy S8 ve Galaxy S8+ 21 Nisan'da dünya genelinde satışa sunulacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3979 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, bluetooth 5.0 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim