Anlık Bildirim

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus'ın yedek pilleri internete düştü

Mobil cihazlar için yedek parça satan Union Repair isimli web sitesi, Samsung'un merakla beklenen amiral gemisi akıllı telefonlarının pil kapasitesini gözler önüne serdi.
Şu ana kadar Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modellerinin S8 serisinden daha büyük pillerle geleceğine yönelik söylentiler vardı ancak durum böyle görünmüyor. Son raporlara bakılırsa yeni telefonlar da selefleri gibi sırasıyla 3.000 mAh ve 3.500 mAh büyüklüğünde pillerle gelecek. Galaxy S9 parçalarına ait görüntüler, Samsung'un yaklaşmakta olan amiral gemisi akıllı telefonlarının pil kapasitelerini ortaya çıkardı.
Mobil cihazlar için parça satan Union Repair isimli site, SM-G960 ve SM-G965 model numaralı Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri için üretilen yedek pilleri listeledi. Aynı online mağaza ayrıca Galaxy S9'un şarj portu flex kablosunu da satışa sunmuş durumda.

Samsung Galaxy S9, 25 Şubat tarihinde tanıtılacak

Galaxy S9 serisi için internette satışa sunulan pillerin 3.000 mAh ve 3.500 mAh'lik kapasiteleri var. Doğruysa eğer, yeni telefonlar önceki versiyonlarıyla aynı büyüklükte pillerle gelecek.
Görünen o ki Galaxy S9 serisinin pil ömrüne yönelik iyileştirmeler, diğer dahili bileşenlerin güç verimliliği ve yazılım optimizasyonuna bağlı olacak. Yeni amiral gemilerinin daha büyük pillerle gelmeyeceğine dair raporları destekleyen başka kanıtlar da var.
Kısa süre önce Brezilya'daki bir telekomünikasyon düzenleyicisinde ortaya çıkan belge, Galaxy S9'un 3.000 mAh kapasiteli bir pille geleceğini göstermişti. Samsung yeni amiral gemisini 25 Şubat'ta düzenleyeceği bir etkinlikle tanıtacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim