Anlık Bildirim

Gameloft, Unreal Engine'lı ilk oyunun tanıtım videosunu yayınladı


Gameloft, kısa süre önce resmi Facebook sayfası üzerinden yayınladığı bir uygulamayla Unreal Engine 3'lü ilk oyununu duyurmuştu. İsmi dahi açıklanmayan yapıma ait yalnızca bir görüntü paylaşılmış olsa da Fransız geliştirici, oyun severleri heyecanlandırmayı başarmıştı.
Epic Games'in yeni nesil grafik motoru Unreal Engine 3, Mass Effect 3 ve Batman Arkham City gibi önemli oyunlara güç vermişti. Takipçilerine yeni görüntüler ve video arasında seçim yapabilme imkanı tanıyan Gameloft, bugün oyunun ilk videosunu Youtube kanalından yayınladı. Tecrübeli geliştirici tarafından daha önce tescillenen "Wild Blood" ismine sahip olan Unreal Engine 3'lü yapım, çok yakında Android ve iOS platformları için satışa sunulacak.
"Tarihi tekrar yaşamaya hazır olun" sloganıyla dikkat çeken video, oyun içi bazı kesitler içeriyor. Henüz ne zaman Play Store ve App Store'daki yerini alacağı bilinmiyor. Ancak Ağustos ayı içerisinde çıkış ihtimali oldukça yüksek. 
Wild Blood'ın ilk videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Gameloft'un resmi Facebook sayfasından oyun ile alakalı yeni detayları takip edebileceğinizi hatırlatalım. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3668 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, gameloft ve
2 etiket daha uygulama haber iOS
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim