Anlık Bildirim

Geçen yılki iPhone X'un pil ömrü iPhone Xs serisinden daha iyi

Apple, 12 Eylül'deki lansmanda yeni nesil iPhone'ların daha iyi bir pil ömrü sunduğunu söylese de gerçek hayatta yapılan testler durumun farklı olduğunu ortaya koydu.
Yeni nesil akıllı telefonların pil ömründe de önemli iyileştirmeler yapıldığına şahit oluyoruz. Apple'ın kısa süre önce piyasaya sürdüğü iPhone Xs serisinin de bu açıdan önemli bir ilerleme kaydettiği belirtilmişti. Öyle ki Cupertinolu şirket lansmanda iPhone Xs'in 30 dakika, iPhone Xs Max'in ise bir buçuk saate kadar daha fazla pil ömrü sunacağını özellikle vurguladı.
Ne yazık ki Tom’s Guide tarafından gerçekleştirilen testlerde durumun böyle olmadığı görülüyor. Apple’ın yeni iPhone'larının bir önceki iPhone X’a kıyasla pil ömrü testlerinde daha kötü performans gösterdiği ortaya çıktı. Web sitesinin yaptığı testlerde ekranı 150 nit parlaklığa ayarlanmış iPhone Xs Max'in 4G LTE bağlantısı üzerinden 10 saat 38 dakika boyunca internette sörf yapabildiği belirlendi.

iPhone X'un pil ömrü daha iyi

iPhone Xs ise aynı şartlarda kapanmadan 9 saat 41 dakika dayanabildi. Geçen yıl piyasaya sürülen iPhone X bu testte pili bitmeden 10 saat 49 dakika açık kalmayı başarmıştı. iPhone Xs Max ile iPhone X arasındaki fark oldukça az görünse de 2017 model bir telefonun bu yıl piyasaya sürülen, üstüne üstlük daha fazla pil ömrü sunması gereken bir telefonu geçmesi pek de kabul edilebilir bir durum olmasa gerek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7706 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, pil ömrü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim