Anlık Bildirim

Gmail'in aktif kullanıcı sayısı da 1 Milyar barajını aştı

Gmail, teknoloji devi Google'ın en çok kullanılan servislerinden birisi. Son açıklamaya göre mail servisini aylık aktif olarak kullanan kişi sayısı 1 Milyarı aşmış durumda.
Kısa bir süre önce WhatsApp kullanıcı sayısının 1 Milyarı aştığını sizlere aktarmıştık. Benzer bir açıklama da Google'dan geldi. Şirketin mail servisi Gmail'in aylık 1 milyar aktif kullanıcıya ulaştığı açıklandı.

2015 Google I/O etkinliğinde verilen son rakam Gmail kullananların 900 Milyon seviyesinde olduğuydu. Mayıs ayında düzenlenen bu etkinliğin ardından yaklaşık 9 ay geçtiğinde kullanıcı grubuna 100 Milyon kişinin daha katıldığını görüyoruz. Toplam rakam kabaca bir değerlendirmeyle dünya üzerindeki her 7 kişiden birisinin ayda en az bir kez Gmail kullandığını gösteriyor.

WhatsApp'ta kullanıcılar telefon numaraları ile kayıt oldukları için iki farklı hesaba sahip kullanıcı sayısı çok az denilebilir, ancak Gmail'de böyle bir kısıtlama bulunmuyor ve herkes birden fazla mail hesabına sahip olabiliyor. Yine de servisin dünyada en çok kullanılan mail servisi olduğu hatırlamak ve başarısını kabul etmek gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3709 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
gmail, google ve Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim