Anlık Bildirim

Google Chrome'un iOS ve Android için hazırlanan son güncellemesiyle, veri kullanımı %50 oranında azaltılabiliyor

İnternet devi Google'ın hem mobil hem de masaüstü tarafta beğenilen internet tarayıcısı Chrome, iOS ve Android için hazırlanan son güncellemesiyle veri kullanımını ciddi miktarlarda azaltabiliyor.
İki platform için de ortak olarak geliştirilen son güncelleme ile artık Chrome'un iOS ve Android sürümleri "veri kullanımını düşür" seçeneği sayesinde eskiye oranla çok daha tutumlu olabiliyor. Bu seçenek ile girilen internet siteleri Google'ın sunucularında sıkıştırılarak kullanıcılara tekrar gönderiliyor ve böylece belirtildiği kadarıyla %50 oranında tasarruf sağlanabiliyor. İsteğe bağlı olarak kapatılabilen bu özellik yanında ayrıca iOS cihazlarda internet sayfalarını istenilen diğer farklı dillere çevirebilen Chrome, Android sürümüne eklenen bir özellik sayesinde de favori internet sayfalarının ana sayfaya kısayol olarak eklenmesine imkan tanıyor.
Google tarafından yeni Chrome güncellemesi hakkında hazırlanan sayfaya buradan ulaşabilirsiniz. Yeni güncellemelerin ise bir kaç gün içerisinde herkesin kullanımına açılacağı belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim