Anlık Bildirim

Google Haritalar artık restoranlardaki en iyi yemek seçeneklerini gösterecek

Arama devi Google'ın en çok kullanılan servislerinden biri olan Google Haritalar, bundan böyle gittiğiniz restorandaki en popüler yemek seçeneklerini listeleyecek. İşte yeni özelliğin detayları.
Hemen hemen hepimiz herhangi bir restoran veya kafeye gitmeden önce mutlaka Google Haritalar'daki derecelendirme ve yorumlarına bakarız.  Gideceğimiz işletme ile ilgili kafamızdaki soru işaretlerini kaldırmamızı sağlayan bu özelliklere bir yenisi daha ekleniyor.

Yemek seçerken kafanız karışmayacak

Google Haritalar artık size gideceğiniz restorandaki en iyi yemeker hakkında bilgi verecek bir özellikle donatıldı. Bu özellikle gideceğiniz mekandaki en popüler yiyecek veya menüler önünüze listelenecek ve sipariş verirken yaşadığınız kafa karışıklığının önüne geçmeniz mümkün olacak. Bu özellik, Google Haritalar kullanıcıları tarafından sağlanan yemek isimleri, fotoğrafları ve incelemeleri ile eşleşen bir yapay zeka algoritması tarafından desteklenecek.
Tüm bu veriler analiz edilerek, kullanıcıların restorandaki yemeklerden hangisinin en popüler olduğunu görmesini kolaylaştıracak. Eğer dilini bilmediğiniz bir ülkedeyseniz, buradaki yemek seçenekleri kendi dilinize çevrilmiş bir şekilde de size sunulacak. Yeni özelliğin Android kullanıcılarına sunulduğunu, yakın bir zamanda da iOS kullanıcılarının erişimine açılacağını da belirtmeden geçmeyelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim