Anlık Bildirim

Google Nexus 4 ve Nexus 10 için Android 4.2.1 güncellemesi yayınlandı

Google, Jelly Bean kod adını taşıyan 4.2 sürümlü işletim sistemi güncellemesini yayınlamasından kısa süre sonra fark edilen People uygulamasındaki önemli bir hatayı düzeltmeye başladı. Yazılımın çekirdek uygulamalarından birinde ortaya çıkan Aralık ayının eksikliği, medyada büyük yankı bulmuş, sorunun farkına varan arama moturu devi yakında bir güncelleme dağıtacağını açıklamıştı.
1.1MB büyüklüğündeki güncelleme, OTA yoluyla LG Nexus 4 ve Samsung Nexus 10 sahiplerine ulaşmaya başladı. Yazılım yükseltmesinin Galaxy Nexus ile Nexus 7'ye ne zaman dağıtılacağı bilinmezken, birkaç saat önce en güncel Jelly Bean versiyonunun kaynak kodları Google tarafından yayınlandı. Android 4.1.2 sonrası diğer cihazlar için geliştirilen güncellemelerin Android 4.2.1 tabanlı hazırlanması bekleniyor.
Küçük bir güncelleme olan JOP40D yapı numaralı yeni yazılım, ayrıca Nexus 4'te mevcut olan atıl durumdaki 4G LTE iletişim teknolojisi çipine erişimi de kısıtlamıyor. Akıllı telefonu Bant 4 spektrumundaki frekanslarla kullanmak halen mümkün. Cihaz sahipleri güncelleme paketini direk buradaki bağlantı aracılığıyla Google sunucularından çekebilirler. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1560 kez okundu.
15 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, uygulama haber ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim