Anlık Bildirim

Google, Noah Falstein'ı baş oyun tasarımcısı olarak atadı

Google, Noah Falstein'ı baş oyun tasarımcısı olarak atadı

Bir süredir oyun konusunda ciddi çalışmalar yaptığı ve Andrid için Game Center benzeri bir platform geliştirdiği iddia edilen Google, yeni bir atama ile bir nevi iddiaları doğruladı.

Oyun endüstrisine büyük bir üne sahip olan Noah Falstein'in LinkedIn hesabındaki durum güncellemesi, Google'da baş oyun tasarımcısı olarak göreve başladığını ortaya koydu. 80'li yıllardan bu yana oyun endüstrisinde çalışan Falstein; Indiana Jones, The Secret of Monkey Island, Empire at War ve Alan Wake gibi yapımlara imza attı. 1996 yılından bu yana ise The Inspiracy adlı danışmanlık firmasını yönetiyor. Hesap incelendiğinde görev yerinin Android Play Studio olduğu anlaşılmış. 

Bu görev değişikliği ile Google'ın kendi oyunlarını geliştirmek için agresif bir politika izlediği düşünülüyor. Firmanın ilk yapımı Ingress adlı bir oyun olmuştu. 

Ancak Falstein'ın nasıl bir faaliyet gerçekleştireceği bilinmiyor. Kişisel web sitesinde ciddi oyunlara ağırlık verdiği notu düşülen Falstein'ın oyun mekanikleri konusunda veya eğitim konusunda görev alabileceği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim