Anlık Bildirim

Google Pixel 4'ün tasarımını ve renk seçenekleri ortaya koyan görseller yayınlandı

Google'ın önümüzdeki aylarda tanıtacağı Pixel 4'ün tasarımını ve renk seçeneklerini gözler önüne seren yeni görseller yayınlandı. Amiral gemisi için bu yıl yepyeni bir renk seçeneği de sunulacak.
Google birkaç hafta önce beklenmedik bir hamle yaparak henüz resmiyet kazanmamış Pixel 4'ün görsellerini paylaştı. Şirket tarafından yayınlanan görseller akıllı telefonun kare kamera modülü ile geleceğini onayladı. Ancak amiral gemisinin tasarımını tam olarak gözler önüne serdiği söylenemez.
Önümüzdeki aylarda tanıtılacak Pixel 4'ün renk seçenekleri de dahil olmak üzere tüm tasarımını açığa çıkaran yeni görseller ortaya çıktı. IndiaShopps tarafından yayınlanan görüntüler cihazın uzun bir ekranla geleceğini gösteriyor. Çentiksiz tasarıma sahip olan telefonun ön kamerası ise üst çerçevede. Dolayısı ile üst çerçeve diğerlerine kıyasla daha kalın.

Yeni renk: Nane Yeşili

Pixel 4'ün arka paneline baktığımızda, sol üs köşeye konumlandırılmış kare şeklinde üç sensörlü kamera modülünü görüyoruz. LED flaş da modülün içinde ancak biraz daha aşağıya yerleştirilmiş. Görünürlerde parmak izi tarayıcısı yok. Bu da telefonun ekrana gömülü parmak izi tarayıcısı ile geleceğini gösteriyor.
Google'ın Pixel 4'te iPhone'lardaki Face ID gibi gelişmiş bir yüz tanıma teknolojisine yer vermesi bekleniyor. Akıllı telefon Siyah, Beyaz ve Nane Yeşili olmak üzere üç renk seçeneği ile sunulacak. Ne yazık ki raporda cihazın teknik özellikleri, fiyatı ve ne zaman piyasaya sürüleceği konusunda bir bilgi bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6032 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim