Anlık Bildirim

Google Play Store ücretli içeriklere sınırsız erişim için abonelik hizmeti başlatabilir

Google'ın uygulama ve içerik marketi Play Store'un yakında tüm ücretli uygulama ve filmlere erişim için abonelik sistemine geçeceği iddia ediliyor. Detaylar haberimizde.
Teknoloji devi Google'ın uygulama ve içerik marketi Play Store, şu an istediğiniz uygulama veya filmi satın almak için ayrı ayrı ödeme yaptığınız bir sistemle çalışıyor. Fakat, Play Store yakında tüm ücretli içerikler için aylık bir abonelik karşılığında sınırsız erişim hizmeti verebilir.

Play Pass abonelik sistemi

Gelen haberler arama devinin böyle bir proje üzerinde çalıştığı yönünde. Google'ın "Play Pass" adında bir abonelik hizmeti geliştirdiğini ortaya çıkaran XDA geliştirici forumu, bundan yola çıkarak şirketin çok yakında ücretli oyun ve uygulamalara, hatta filmlere aylık belli bir ücret karşılığında erişim için abonelik hizmeti sunacağını iddia ediyor.
Sistemin nasıl çalışacağı ve hangi uygulamaların bu abonelik hizmetinin bir parçası olacağı ise şimdilik bilinmiyor. Sürekli bir gelir akışı oluşturacağı için hem Google hem de geliştiriciler için bu abonelik modelinin daha avantajlı olacağı belirtiliyor. Tabii ki biz kullanıcıların da aylık standart bir ücretle tüm bu içeriğe erişebilecek olmamız oldukça cezbedici diyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim