Anlık Bildirim

Google Play Store’dan bayram hediyesi: 5 adet oyun ücretsiz

Google Play Store'da bulunan beş adet oyun geçici olarak ücretsiz. Listedeki oyunlar yakın zamanda eski fiyatına geri dönecek. Fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte o oyunlar:

Google Play Store’dan bayram hediyesi: 5 adet oyun ücretsiz

Android uygulama mağazası PlayStore’da bulunan beş adet ücretli oyun, geçici bir süreliğine ücretsiz olarak indirilebiliyor.

Birbirinden farklı türdeki bu oyunları dilediğinizi indirdikten sonra ömür boyu ücretsiz olarak oynayabileceksiniz. İndirimi yakalamak için acele etmenizi öneririz zira listedeki oyunlar 1 ile 3 gün arasında tekrar eski fiyatına dönecek.

Küçük bir not, bu indirimler bayrama özel indirimler değil. Zaman zaman PlayStore’daki bazı oyunlar kısa süreliğine bu şekilde ücretsiz olabiliyor.

Game Studio Tycoon 3

Yapımcılığını Ashley Sherwin’in üstlendiği oyunda bir oyun stüdyosunu yönetiyoruz. Amacımız oldukça basit. İlk olarak küçük bir odada başladığımız oyun geliştirme serüveninde doğru stratejiler izleyerek büyük bir oyun stüdyosu olma yolunda ilerliyoruz. Oyunlardan elde edilen gelirler ile yeni ekip arkadaşları ediniyor, ekibimizi eğitimlere gönderebiliyor ve teknolojik altyapımızı yenileyebiliyoruz.

Normalde 14 TL’ye satılan Game Studio Tycoon 3’ü iki gün içerisinde ücretsiz olarak indirebilirsiniz. İndirme linki.

Cubes

Oynanışı basit bir bulmaca oyunu olan Cubes’da, küpleri hareket ettirerek istenen desenleri oluşturma gayreti güdüyoruz. Toplamda 127 seviyeden oluşan oyun başlarda kolay gibi görünse de giderek karmaşıklaşıyor.

Cubes oyunun indirimi üç gün sonra sona erecek ve 4 TL fiyat etiketi ile satılacak. İndirme linki.

Klocki

Klocki oyununda farklı türden hatları birbirine bağlamaya çalışıyoruz. Üç boyutlu şekillerin bir araya gelmesi ile oldukça zorlayıcı olabiliyor.

Şuan ücretsiz olarak indirilebilen Klocki, gün sonunda eski fiyatıyla yani 2 TL’ye satılacak. İndirme linki.

Laserbreak 2 Pro

Bir başka bulmaca oyunu olan Laserbreak 2 Pro’da fiziksel objeleri kullanarak ışınları hedefine ulaştırmaya uğraşıyoruz. Hedefe ulaşmak için dinamit, solucan, asansör ve fan gibi pek çok fiziksel nesne ile etkileşime geçmemiz gerekiyor.

İki gün boyunca ücretsiz olan oyun, sonrasında 0,59 TL’ye satılacak. İndirme linki.

Maze 3D: Gravity Labyrinth

Bu oyunda da yerçekimini kullanarak bulmacayı tamamlamaya çalışıyoruz.

Maze 3D: Gravity Labyrinth, yedi gün sonra 8 TL’ye satılacak. İndirme linki.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim