Google donanım pazarına çok daha fazla ağırlık koymak istediğini bu yıl açık bir şekilde gösterdi. HTC’nin Ar-Ge bölümünü bünyesine katmasının ardından Pixel 2 etkinliğinde de kendi aksesuar ekosistemini oluşturdu. Şimdi de mağazada önemli bir değişiklik var.
İlginizi Çekebilir
Google donanımı
Google’ın fiziksel ürünlerini pazarladığı Google Store sanal mağazası bundan böyle sadece Pixel ürünleri ve aksesuarlarını satacak. Daha önceki yıllardan hatırladığımız farklı markaların Google ekosistemi için ürettiği cihazlar mağazadan kaldırılıyor.
Uzun süredir Google mağazalarında alıcı bekleyen Android Wear saatleri yeni strateji gereği raflardan kaldırıldı. Hatta Android Wear kategorisi de kaldırıldı zira Google’ın zaten kendisine ait bir akıllı saati bulunmuyor.
Ayrıca Bkz. "Google Pixel 2 telefonlar için 3 yıl güncelleme garantisi"Android Wear sekmesinde son olarak LG’nin Watch Sport ve Watch Style adındaki saatleri yer alıyordu. Zaten Google bir süredir Amazon gibi platformlarda Android Wear saatlerine özel vitrinler oluşturulması için ortaklıklar yapıyordu. Bu bakımdan akıllı saat için artık diğer platformlara bakmak gerekecek.
Google diğer taraftan Chromebook ürünlerini de kaldırdı. Üretici ortakları tarafından geliştirilen Chromebook ürünleri yine diğer perakende mağazalarında bulunabilecek. Google mağazasında sadece Pixelbook satılacak.
https://www.engadget.com/2017/10/05/google-pulls-android-wear-section-from-online-store/ Yorum Yaz Paylaş Tweetle Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


1.0tce 115hp + lpg + cvt otomatik + 4x4 olursa türkiyede de iyi bir fiyatlandırmayla çıkarsa peynir ekmek gibi satar.
Beş yıl gibi uzun bir süre içerisinde yeni bir petrollü araba çıkarmaları saçma bence. Bunu duster diye çıksrmamasının diğer sebebi de satışların düşüklüğü olabilir