Google yaptığı son açıklamada, mobil aramalara getirilen önemli bir yenilikten bahsetti. Bundan böyle kullanıcılar, mobil arama sonuçlarında listelenecek olan videoların 6 saniyelik önizleme görüntülerini izleyebilecekler. Böylece aradıkları görüntüyü daha kolay bir şekilde bulmalarına olanak sağlanmış olacak.
Google ürün müdürü Emily Moxley, başta Youtube olmak üzere bir çok video içerik sağlayıcısının bu sisteme entegre edilebileceğini, fakat bunun için biraz zamana ihtiyaç duyulacağını belirtti. Bahsi geçen önizlemelerin reklam içermemesi ve sadece WiFi ağına bağlıyken varsayılan olarak oynatılması da son derece iyi düşünülmüş.
Kullanıcıların oldukça işine yarayacak yeni özellik şu an için sadece Android'de yer alan Google ve Chrome uygulamalarında kullanılabiliyor. Henüz masaüstünde aktif değil. Ancak şirket video önizlemelerini diğer platformlara da getirmeyi düşündüğünü ve gelecekte iOS cihazlarda görebileceğimizi söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.