Anlık Bildirim

Google'ın mobil uygulamaları arama anasayfasında

Mobil platformların en önemli uygulama geliştiricilerinden birisi olan Google, daha fazla kullanıcı çekebilmek adına arama anasayfasını vitrin gibi kullanmaya başladı.

Noel tatilinin başlaması ile birlikte mobil uygulama indirme sayılarında patlama yaşandığını herkes bilir. Mobil platformlarının en önemli geliştiricilerinden birisi olan Google, bu trafikten en iyi şekilde yararlanmak istiyor ve bunun için mobil anasayfasına küçük bir ekleme yaptı. 

Android veya iOS cihazlarından Google anasayfasına giren kullanıcılar, sayfanın alt kısmında küçük bir hediye ikonu ile karşılaşıyor. İkona tıkladığınız zaman ise, ilgili uygulama mağazalarındaki Google'ın tüm yapımlarının bir arada olduğu sayfaya erişiyorsunuz. 

Google'ın zaten pek çok uygulaması çekirdek olarak Android işletim sistemine entegre bir şekilde geliyor. Bununla birlikte kurumlara yönelik uygulamaları da hesaba katarsak; Android tarafında yaklaşık olarak 74, iOS tarafında ise yaklaşık olarak iPhone için 44, iPad için ise 36 uygulaması bulunuyor. Uygulamalara daha fazla kullanıcı demek, daha fazla reklam geliri demek. Bu bakımdan kullanıcıların en iyi ikna edileceği yer ise Google anasayfası.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim