Anlık Bildirim

Güncellenmiş AirPods modeli gelecek yıl, yenilenmiş AirPods modeli ise 2020 yılında gelecek

Aradan bir yıl geçmesine rağmen halen güncellenmeyen AirPods için önümüzdeki iki yıl oldukça önemli. Ardı ardına önce güncellenmiş modeli sonra da yenilenmiş modeli göreceğiz.

iPhone kullanıcılarına kablosuz ses aktarımı sunarak yeni bir trendi başlatan AirPods kulaklıkları Apple’ın en hızlı büyüyen aksesuarı olarak kabul ediliyor. Analizler önümüzdeki iki yıl içerisinde önemli hamleler bekliyor.

Ardı ardına gelecek

Geçen yıl piyasaya sürüldüğünde 14-16 milyon arasında bir satış rakamına imza atan AirPods kulaklıkların bu yıl yenilenmesi bekleniyordu ancak AirPower kablosuz şarj plakasının gecikmesi bunu etkiledi ve herhangi bir tanıtım olmadı.

Apple tedarik zincirini iyi takip eden analiz uzmanı Ming-Chi Kuo en iyi ihtimalle gelecek yıl başlarında yeni bir AirPods modelini piyasaya süreceğini düşünüyor. Donanım anlamında bazı iyileştirmeler olacak yeni AirPods ayrıca kablosuz bir şarj kılıfına sahip olacak.

Tasarım anlamında değişim ise 2020 yılı başlarında gerçekleşecek. Apple’ın bazı kozmetik değişiklikler ile yenilenmiş AirPods modelini 2020 yılının ilk aylarında piyasaya sürmesi bekleniyor. Yani Bahar etkinliği esnasında.

Apple’ın Mac entegrasyonuna da sıcak baktığını belirten Kuo böylece 1 milyardan fazla cihazı barındıran ekosistemin avantajını arkasına alacağını düşünüyor. Zira iPhone kullanıcılarının sadece yüzde 5’inde AirPods ürünü mevcut.

Bu yıl 28 milyon civarında satış yapacağı tahmin edilen AirPods modelinin gelecek yıl 55 milyon rakamına, 2020 yılında 80 milyon rakamına, 2021 yılında ise 110 milyon rakamına ulaşacağı ön görüsü yapılıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8429 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
airpods, Apple ve airpods 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim