Anlık Bildirim

Sony Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2 tanıtıldı! İşte özellikleri

Japon teknoloji devi Sony, CES 2018'de süper orta sınıf olarak kategorilendirdiği Xperia XA2, XA2 Ultra ve L2 modellerine resmiyet kazandırdı. İşte yeni akıllı telefonların özellikleri:
Sony, Bu yılki Tüketici Elektroniği Fuarı'nın başlamasıyla birlikte üç yeni akıllı telefonu duyurdu. Yeni cihazlar amiral gemisinden ziyaade şirketin "süper orta sınıf" olarak tanımladığı kategoride yer alıyor. Ancak premium malzeme ve etkileyici kameralara sahip olduklarını belirtmek gerek.

Xperia XA2 Ultra özellikleri

Xperia XA2 Ultra, Sony tarafından tanıtılan üç yeni akıllı telefonun en çekici olanı olarak ön plana çıkıyor. Oldukça ince bir form faktörüne sahip olan cihazda 6 inç büyüklüğünde bir ekran var. Gümüş, Siyah, Mavi ve Altın dahil olmak üzere dört renk seçeneğiyle sunuluyor.
Cihazda 23 megapiksel çözünürlüklü Sony Exmor RS arka kameraya yer verilmiş. Ön kısmında ise biri 8 megapiksel 120 derece geniş açılı lense sahip diğeri ise 16 megapiksellik optik görüntü sabitleme özelliği sunan çift kamera var.
Diğer özellikleri arasında Snapdragon 630 işlemci, 32 GB veya 64 GB depolama alanı, microSDXC desteği, 4 GB RAM, 3.850 mAh pil ve Android 8.0 Oreo bulunuyor.

Xperia XA2 özellikleri

XA2 Ultra ile neredeyse aynı özelliklerle donatılan Xperia XA2'de 5.2 inçlik FHD ekrana yer verildiğini görüyoruz. Daha kompakt bir gövdeye sahip olan cihazda çift ön kamera yerine sadece 8 megapiksel çözünürlüklü, geniş açılı tek bir kamera var.
Diğer taraftan Snapdragon 630 yonga seti, 23 megapiksel arka kamera ve Android 8.0 Oreo da dahil olmak üzere diğer tüm özelliklerinin büyük varyantıyla aynı olduğunu belirtelim.

Xperia L2 özellikleri

Sony'nin Pazartesi günü duyurdupu üçüncü telefon olan Xperia L2, 5.5 inç FHD 1080p ekrana sahip. Siyah, altın ve pembe olmak üzere üç renk seçeneği olan cihaz, Xperia XA2 ve XA2 Ultra'ya oldukça benzer tasarımıyla dikkat çekiyor. Ancak Xperia XA2 serisinin aksine kutudan Android 8.0 Oreo yerine Android 7.1.1 Nougat ile birlikte çıkacağını söyleyelim.
Akıllı telefonun diğer özellikleri arasında 13 megapiksel arka kamera, 8 megapiksel geniş açılı ön kamera, 32 GB depolama alanı, microSDXC desteği, Mediatek MT6737T yonga seti, 3 GB RAM ve 3.300 mAh pil yer alıyor. Xperia L2, Ocak sonu itibariyle belirli pazarlarda piyasaya sürülecek. Xperia XA2 ve Xperia XA2 Ultra Şubat ayında piyasaya çıkacak. Cİhazların fiyat etiketi ise henüz bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8452 kez okundu.
35 kişi, toplam 38 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sony xperia, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim