Anlık Bildirim

HTC One E9 ile ilgili sızıntı görseller gelmeye devam ediyor

HTC One E9 ile ilgili sızıntı görseller gelmeye devam ediyor
Kısa bir süre önce HTC One E9pt modeliyle ilgili bazı sızıntıları bu bağlantıda sizlerle paylaşmıştık. Bu kez ise E9'a ait olduğu iddia edilen görseller Çin Mobil Düzenleme Kurulu TENAA vasıtasıyla sızdırıldı. Sızdırılan görüntüler ise E9pt olarak geçen model ile aynı gözüküyor, bu bağlamda sızıntılar doğruysa tek bir E9 modelinin çıkacağını söylemek yanlış olmaz.
E9 modelinin en dikkat çekici noktalarından birisi olarak 5.5 inç ekran boyutu göze çarpıyor, ayrıca cihazın 2K çözünürlüğe sahip olacağı iddialarda yüksek bir sesle söyleniyor. E9'un işlem gücünü Mediatek MT6795 çipsetinden alması beklenirken 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 20MP çözünürlüğünde arka kamera bulunması beklenirken ön kamera olarak 4 Ultrapiksel veya 13 MP bir kamera kullanılabileceği konuşuluyor.

Ayrıca E9'un 7.5mm kasaya sahip olacağı ve 2800mAh batarya ile geleceği de söyleniyor. Kasa inceliği 7.5 mm de kalırsa cihaz 2800mAh batarya ile gelebilir ancak ekran boyutu ve çözünürlüğe bakarsak bu bataryanın nasıl bir pil ömrü sunacağı merak konusu. Cihazın Android 5.0 üzerinde çalışan Sense 7 arayüzü ile gelmesi beklenirken cihaz ile ilgili resmi bir açıklama bulunmuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3944 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
özellikler, detaylar ve
2 etiket daha tenaa sızıntı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim