Anlık Bildirim

HTC RE kullanıcıları, Android sonrası iOS cihazlarından da YouTube temelli canlı yayın yapabilecek

HTC'nin 2014 Ekim ayında duyurusunu yaptığı ve yakın zaman içerisinde ikinci nesli için çalışmalara başladığı ilginç tasarımlı kamera modeli RE, uygulama tarafında aldığı yeni güncellemeyle Android sonrası iOS cihazlardan da YouTube temelli canlı yayın yapabilme desteğine kavuştu.
RE App isimli uygulamanın Android sürümüyle geçtiğimiz haftalarda verilmeye başlanan YouTube temelli canlı yayın yapabilme desteği, bugün itibariyle uygulamanın iOS sürümüne de dahil edildi. 30 dakika limit ile 480p çözünürlükte yapılan ve mobil veri üzerinden (3G ya da 4G LTE) çalışma gösterebilen canlı yayın özelliği, Google hesabıyla yapılacak basit bir giriş işlemi ile kolayca gerçekleştirilebiliyor ve belirtildiği kadarıyla oldukça etikili çalışıyor.
16MP 1/2.3-inç CMOS sensör, 146 derecelik geniş açılı lens, saniyede 30 kare video, yazılım desteği ile 720p yavaş çekim video imkanı, 8GB microSD kart yuvası, 1 metre su altında 30 dakika kalabilme, 820mAh gücündeki batarya ile tek şarjda 1200 fotoğraf çekebilme ve yüksek çözünürlüklü mikrofon gibi  özelliklere sahip olan 199$'lık HTC RE kameranın resmi iOS uygulamasına buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim