Anlık Bildirim

Blackmagic, iPhone'larda profesyonel video çekimi için ücretsiz bir uygulama yayınladı

DaVinci Resolve video düzenleme yazılımının geliştiricisi Blackmagic, iPhone'lar için profesyonel düzeyde video çekimi yapılmasını sağlayan ücretsiz bir uygulama çıkardı.
Blackmagic'ten iPhone'lar için ücretsiz kamera uygulaması Tam Boyutta Gör
Profesyonel kameralar üreten Blackmagic şirketi iPhone'lar için ücretsiz bir kamera uygulaması yayınladı. Blackmagic Camera, kullanıcıların telefonlarıyla profesyonel seviyede video çekimi yapmalarını sağlıyor. Ayrıca şirketin DaVinci Resolve adlı video düzenleme yazılımıyla entegre bir şekilde çalışabildiğini de belirtelim.

Uygulamanın arayüzü Blackmagic'in kendi kameralarının arayüzüne benzetilmiş. Böylelikle kullanıcılara profesyonel ekipmanlarla çalışıyormuş hissiyatı veriyor. Kare hızı, deklanşör açısı, beyaz dengesi ve ISO seviyesi gibi ayarları kolaylıkla yapabiliyorsunuz. Ayrıca lensler arasında geçiş yapma olanağı da sunuyor.

Blackmagic'ten iPhone'lar için ücretsiz kamera uygulaması

Codec seçenekleri

Uygulamada çözünürlük ve hatta codec bile Apple ProRes 4444'e kadar özelleştirilebiliyor. Standart H.264 veya HEVC (H.265) seçenekleri de var. Ana ekranda, vizör ve temel ayarlara ek olarak, kanala göre ses seviyesi göstergesini, kalan kayıt süresini, kullanılabilir depolama alanını ve pil şarj miktarını görebilirsiniz. Aynı zamanda bir histogram da mevcut.

Blackmagic'ten iPhone'lar için ücretsiz kamera uygulaması Tam Boyutta Gör
Ses kaydı iPhone'un kendi mikrofonu tarafından yapılıyor ancak isterseniz başka bir ses kaynağı da belirleyebilirsiniz. Ses codec'leri arasında AAC, PCM ve IEEE Float gibi çeşitli seçenekler bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra özel bir LUT profili indirebilir, Blackmagic bulutuna bağlanabilir ve kaydedilen görüntülerin renk aralığını isteğinize göre ayarlayabilirsiniz.

Blackmagic Camera uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığı ile App Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Blackmagic Camera Blackmagic Camera Blackmagic Camera Blackmagic Camera Photo & Video Ücretsiz 38,5 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim