Anlık Bildirim

HTC U amiral gemisi 6GB RAM ve Snapdragon 835'le geliyor

Yakında çıkması beklenen Ocean kod adlı HTC U amiral gemisinin tasarım görseli ve teknik özellikleri sızdırıldı. Üst düzey cihazın 6GB RAM ve Snapdragon 835'le gelecek olması heyecan yarattı.
Dün, HTC U ile ilgili bazı detayları yansıtan bir tasarım görseli (üstte) sızdırılmıştı. Şimdi ise telefonun özellikleri ortaya çıkmış durumda. HTC'nin Ocean kod adlı U amiral gemisi Sense Touch teknolojisi olarak da bilinen kenar sensörleriyle (Edge Sensors) ön plana çıkacak. Bu özellik kullanıcıların telefonun kenarlarını hafifçe veya kuvvetlice sıkarak belirli işlemleri gerçekleştirebilmelerini sağlayacak.
Akıllı telefon, yanlış tetiklemeleri önlemek için çoklu hassasiyet ayarları ile gelecek. Kenar sensörleri kullanıcıların Google Assistant'ı, kamerayı, Sense Companion'ı başlatmalarına veya WiFi erişim noktasını açmasına yardımcı olacak. Ekran kapalı olsa bile telefondaki çeşitli uygulamalara erişimi kolaylaştıracak.

Gelişmiş ana kamera ve Qualcomm Snapdragon 835

HTC U'da yer alacak arka kamera HDR+ da dahil olmak üzere gelişmiş HDR ayarlarına sahip olacak. Ayırca Akıllı Video Yakınlaştırma, 3D Ses ve Yüksek Çözünürlükte Kayıt araçlarıyla birlikte gelecek. Buna ek olarak 'gerçek zamanlı HDR sahne algılama' özelliğine sahip olduğu söyleniyor.
HTC U kayıt için 4 mikrofona sahip olmasının yanı sıra 3D Ses ve Yüksek Çözünürlükte Kayıt seçeneği olmak üzere iki kayıt modu sunacak. 3D Ses kayıtlara surround ses efekti verilmesini sağlayacak. Bunun dışında yeni telefon, HTC'nin birçok premium akıllı telefonunda kullanılan Multimedya BoomSound ile birlikte gelecek.
HTC Ocean'ın 1440 x 2560 piksel çözünürlüğe sahip Corning Gorilla Glass 5'li 5.5 inçlik bir ekrana sahip olduğu söyleniyor. Üstelik 8 çekirdekli bir CPU ve Adreno 540 grafik işlemci ünitesini içeren en yeni Qualcomm Snapdragon 835 yonga setiyle gelebilir.
Dahili bellek 64GB veya 128GB olabileceği gibi RAM kapasitesinin 4GB veya 6GB'a ulaşabileceği bildiriliyor. Quick Charge 3.0 hızlı şarj teknolojisine sahip olacak cihaz 3.000mAh bataryayla gelecek. Ayırca Home butonuna gömülü bir parmak izi tarayıcısı olacak. Amiral gemisinde 3.5mm'lik kulaklık girişi bulunmazken Android Nougat 7.1 ön yüklü şekilde gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5554 kez okundu.
35 kişi, toplam 35 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, ocean ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim