Anlık Bildirim

HTC U11 EYEs modelinin basın görselleri ve teknik özellikleri sızdı

HTC tarafından 15 Ocak tarihinde tanıtılması beklenen HTC U11 EYEs modeliyle ilgili neredeyse tüm detaylar ortaya çıktı. İşte akıllı telefonun teknik özellikleri ve tahmini fiyat etiketi.
Tayvanlı üretici HTC, U11 EYEs adlı yeni bir akıllı telefon tanıtmaya hazırlanıyor. Şirket, Facebook sayfasında yayınladığı teaser görsel aracılığıyla, cihazın 15 Ocak'ta tanıtılacağını duyurdu. HTC'nin lansman için Taipei, Hong Kong ve Pekin'de etkinlikler düzenleyeceği bildiriliyor.
HTC telefonla ilgili herhangi bir ayrıntı paylaşmamış olsa da sızıntılarıyla ünlü Evan Blass (@evleaks) cihazın resmi basın görsellerini ve tüm teknik özelliklerini yayınladı. Evan'a göre HTC U11 EYEs, 6 inç büyüklüğünde Super LCD3 Full HD ekrana sahip olacak.
Sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 652 işlemci ile güçlendirilecek cihazda 4 GB RAM yer alması bekleniyor. Diğer özellikleri arasında ise 64 GB dahili depolama alanı, microSD kart yuvası ve 3.930 mAh pil bulunuyor. Yazılım tarafına baktığımızda akıllı telefonun ne yazık ki Android Nougat işletim sistemiyle geleceğini görüyoruz. Ayrıca şirketin Edge Sense teknolojisini de destekleyecek.

HTC U11 EYEs modelinin fiyatı ne kadar olacak?

Evan Blass telefonun kamera özellikleri hakkında bir şey söylemese de çift selfie kamerasına (12MP + 12MP) sahip olacağı söyleniyor. HTC'nin yayınladığı teaser görselinin de çift ön kamerayı işaret ettiğini belirtelim. Arka kamera özellikleri ise şu an için bir sır niteliğinde.
HTC U11 EYEs ayrıca USB Type-C bağlantı noktası, parmak izi sensörü, 4G LTE desteği ve IP67 suya ve toza dayanıklılık gibi özellikler sunacak. Siyah, Gümüş ve Kırmızı renk seçenekleriyle piyasaya sürülecek telefonun 510 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5435 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, teknik özellik ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim