Anlık Bildirim

HTC U12 Life'ın ne zaman tanıtılacağı belli oldu

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, Twitter hesabı aracılığı ile 30 Ağustos'ta HTC U12 Life modelini tanıtacağını ortaya koyan bir teaser görsel yayınladı. Telefonla ilgili detaylar haberimizde...
HTC, resmi Twitter hesabı aracılığı ile U harfini öne çıkaran ve 30 Ağustos 2018 tarihine işaret eden bir görsel yayınladı. Görünüşe bakılırsa HTC U12 Life sonunda geliyor. Akıllı telefon daha önce birkaç kez internete sızdırılmış ve fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Şirketin son paylaşımına göre beklediğimizden daha erken gelebilir.
Cihaz geçen yıl piyasaya sürülen bütçe dostu HTC U11 Life'ın yerini alacak. Uygun fiyatla gelmesi beklenen telefonun 6.0 inç büyüklüğünde Full HD+ ekrana sahip olduğu söyleniyor. HTC U12 Life gücünü Snapdragon 636 yonga seti ve en az 4 GB RAM'den alacak. Ayrıca microSD kart ile genişletilebilir 64 GB'lık bir depolama alanı sunacağı da gelen haberler arasında.

Çift arka kamera ve 3.600 mAh pil

Sızıntılar akıllı telefonun 16 MP + 5 MP çift arka kamera sistemi ve 13 MP'lik selfie kamerası ile geleceğini gösteriyor. Bununla birlikte cihazın 3.600 mAh kapasiteli bir pile sahip olacağını belirtelim. Cihazla ilgili bildiklerimiz bunlarla sınırlı. Daha fazlasını öğrenebilmemiz için 30 Ağustos tarihine kadar beklememiz gerekecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim