Anlık Bildirim

HTC Vive Focus için karma destek: Seagate VR Power Drive

Bağımsız sanal gerçeklik gözlükleri çıktıkça kaynak çözümleri de artmaya başladı. Seagate VR Power Drive herhangi bir bilgisayar ihtiyaç duymadan içerikleri Vive Focus gözlüğüne aktaracak.

HTC’nin bağımsız çalışan Vive Focus sanal gerçeklik gözlüğünü satışa sunmasına az bir zaman kala Seagate ile önemli bir iş birliği duyuruldu. Seagate VR Power Drive gözlüğe hem enerji hem de depolama kapasitesi sağlayacak.

Seagate VR Power Drive neler sunuyor?

Vive Focus gözlüğün mavi rengine uygun olarak tasarlanmış Seagate VR Power Drive içerisinde 1TB kapasiteli bir depolama sürücüsü ve 5000mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Klips ile kemere takabildiğiniz ürün böylece Vive Focus ile iyi bir ikili oluşturuyor.

Kullanıcılar depolama sürücüsüne uyumlu VR içerikleri yükledikten sonra doğrudan gözlüğe taktıklarında oynatma imkanına sahip olacak. Gözlüğün bataryasının izin verdiği sürelerde kullanıcılar içerikleri deneyimleyebilecekler.

Bununla birlikte hem batarya hem de depolama sürücüsü aynı anda kullanılamıyor. Bu yüzden gözlüğün şarjı bittiğinde depolama sürücüsünden batarya desteğine geçiş yapmak gerekiyor. Bu esnada gözlükteki içeriklerle idare etme durumu ortaya çıkıyor.

Seagate VR Power Drive ürünü microUSB çıkışlı bir kabloya sahip ancak USB Tip-C adaptörü de geliyor. Böylece sadece gözlük değil geniş bir mobil cihaz yelpazesi de ürünü kullanabiliyor. Seagate VR Power Drive modeli yaz sonlarında piyasada olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim