Anlık Bildirim

HTC Evo 4G için büyük gün...

HTC'nin özellikleriyle dikkat çeken telefonu EVO 4G'nin piyasaya çıkış tarihi belirlendi

HTC'nin merakla beklenen telefonu ve Android işletim sistemli telefonları arasında amiral gemisi olarak nitelendirebileceğimiz EVO 4G'nin piyasaya çıkış tarihi ve fiyatı hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Bu bilgiler hakkında detaylara geçmeden önce HTC EVO 4G'yi hatırlayalım.

HTC EVO 4G, adından da anlaşılacağı üzere 4G desteği ile üretiliyor ve dünyanın ilk 4G destekli telefonu olma özelliğini taşıyor. HTC'nin Android 2.1 işletim sistemine yer verdiği EVO 4G, 1 GHz işlem hızına sahip Snapdragon işlemcisiyle, 8 mp'lik otomatik odaklanma özellikli kamerası ve 1.3 mp ön kamerası ile dikkat çekiyor. 4.3 inç'lik kapasitif ekrana sahip olan EVO 4G'de 512 MB RAM ve 1 GB dahili hafıza var. HTC EVO 4G'nin kapasitesine sahip olduğu MicroSD girişi sayesinde 32GB'ye kadar takviye yapılabiliyor.

HTC EVO 4G'nin bazı özelliklerini kısaca hatırlattıktan sonra haberimize geçelim. HTC EVO 4G'nin Sprint tarafından 6 Haziran 2010 tarihinden itibaren satışa sunulacağı belirtildi. Sprint'in sözleşmeli ve sözleşmesiz olarak satışa sunucağı HTC EVO 4G'nin fiyatlarının şu şekilde oluşması bekleniyor:

  • 2 yıllık sözleşme ile 199.99$
  • Sözleşmesiz olarak 599.99$

HTC EVO 4G'nin sitemizde yayınlanan ilk haberine buradan , HTC EVO 4G ile ilgili bir diğer detaylı haberimize ise buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
99087 kez okundu.
13 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim