Anlık Bildirim

HTC'den Android Oreo müjdesi geldi

Akıllı telefon üreticisi HTC, dünya genelindeki tüm HTC U11, HTC U Ultra ve HTC 10 cihazlar için Android Oreo güncellemesi yayınlamak için çalışmalar yaptığını açıkladı.
Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, amiral gemileri için Android Oreo ile ilgili bir bildiri yayınladı. HTC Amerika tarafından Twitter aracılığıyla yayınlanan açıklamaya göre şirket, dünya genelindeki tüm HTC U11, HTC U Ultra ve HTC 10 cihazlar için Android Oreo güncellemesi üzerinde çalışıyor.
Konuyla ilgili daha fazla detay verilmezken, güncellemeyle ilgili ayrıntıların ve ek cihazların daha sonra paylaşılacağı belirtildi. Bu durum HTC'yi Android Oreo güncellemesiyle ilgili duyuru yapan ilk şirket haline getirmiş durumda.
Diğer akıllı telefon üreticileri, güncelleme takvimlerini veya amiral gemisi cihazlarının Oreo'yu ne zaman alacağına ilişkin detayları henüz paylaşmış değiller. Şu an için sadece Google Pixel, Pixel XL ve Nexus'ların Android Oreo güncellemesiyle çalışan piyasadaki sınırlı sayıdaki cihazlar olduğunu belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4389 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim