Anlık Bildirim

HTC'nin akıllı telefon bölümünün başkanı Chialin Chang istifa etti

Akıllı telefon tasarım ve mühendislik biriminin çoğunu Google'a satan HTC'nin, Akıllı Telefon ve Bağlı Cihazlar'dan sorumlu yöneticisi Chialin Chang şirketten istifa etti...
HTC'nin akıllı telefon pazarında son bir kaç yıldır iyi performans göstermediği ortada. Şirketin akıllı telefon bölümünün büyük bir kısmı Google'a satıldıktan sonra bazı üst düzey pozisyonlar gereksiz hale gelmiş gibi görünüyor. HTC, bugün Akıllı Telefon ve Bağlı Cihazlar biriminin başındaki isim olan Chialin Chang'in şirketten ayrıldığını doğruladı. Kendisi daha önce HTC'nin finans direktörü olarak görev yapmıştı.
Tayvan merkezli şirket konuyla ilgili çok fazla bilgi vermezken, yapılan basın açıklamasında sadece Chang'in "kişisel kariyer planı" nedeniyle şirketten ayrılma kararı aldığı belirtildi. Basın bildirisinde görevi kimin devam ettireceği konusunda bilgi verilmemesi Chang'in, bulunduğu pozisyonun gereksiz hale gelmesinden dolayı şirketten ayrılmış olabileceğini düşündürüyor. Oysa ki şirket istifayı öğrendiğinde hızlı bir şekilde koltuğu devralacak yeni ismi belirlemiş olmalıydı ancak şu an için böyle bir şeyin gündemde olmadığını görüyoruz.

HTC U12 şirketin son akıllı telefonu olabilir

HTC, akıllı telefon tasarım ve mühendislik biriminin çoğunu 1.1 milyar dolar karşılığında Google'a satmasına rağmen akıllı telefon pazarından tamamen çekilmemiş durumda. Şirketin önümüzdeki ay yeni amiral gemisi akıllı telefonunu tanıtması bekleniyor ancak bundan sonra HTC'den yeni bir telefon görüp görmeyeceğimiz belli değil. Yani sonuç olarak HTC U12, Tayvanlı şirketin son telefonu olabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3087 kez okundu.
25 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim