Anlık Bildirim

HandyCase ile iPhone ve iPad modellerini çift taraflı yönetin

HandyCase ile iPhone ve iPad modellerini çift taraflı yönetin
 
Günümüzde akıllı cihazları kontrol etmek için hep aynı parmaklarımızı kullanıyor,  bu nedenle de cihazların arkasına düşen parmaklarımızı boş bırakıyoruz. Bu boşluğu değerlendirmek isteyen Tong Luo ve ekibi, HandyCase isimli aparatları ile popüler bağış platformu Kickstarter üzerinde destek arıyor.
iPhone ile iPad modellerinin arkasına takılan bir kılıf olan HandyCase, cihazlar ile Bluetooth teknolojisi üzerinden kablosuz olarak iletişim kuruyor ve 800 mAh bataryasıyla 20 saate yakında aktif kullanım ömrü ortaya koyuyor. Bünyesinde yer alan sensörler sayesinde cihazların arkasında yer alan parmakları da algılayan ve bu parmakları sanal olarak ekrana getiren kılıf, böylece çok daha etkileşimi yüksek bir deneyim ortaya koyabiliyor.
Şimdilik sadece belirli uygulamalar ile çalışma gösterebilen HandyCase, dahili harita uygulaması içerisinde hareket etme ya da Fruit Ninja gibi oyunları oynama amacıyla kullanılabiliyor. Bluetooth sayesinde cihazlara bağlanmadan da çalışabilen (Joystick tarzı) ürün, sarmalayıcı gövdesiyle koruma görevi görebiliyor ve Android cihazlar için de geliştirme aşamaları devam ediyor.
Uygulama desteğiyle anlam bulan HandyCase, Kickstarter projesinde bitimine daha 43 gün kala 25,000$ toplayabilmiş durumda. Yapılacak en az 100$ bağış ile elde edilebilen ürününün yapabildiklerini aşağıda izleyebilirsiniz.
HandyCase ile iPhone ve iPad modellerini çift taraflı yönetin
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim