Anlık Bildirim

Heroes Reborn mobil oyunu indirmeye sunuldu

Fenomen Heroes dizisinin televizyonlara yeniden uyarlanmış hali meraklılarını beklerken, beraberinde bir mobil oyun da getiriyor. 

Heroes Reborn: Enigma adındaki oyun orijinal dizinin senaryosundan ve karakterlerinden kısımlar sunarken, birinci şahıs aksiyon ve bulmaca oyunu olarak karşımıza çıkıyor. 

Oyunda Dahlia adındaki evrim geçirmiş ve inanılmaz güçler kazanmış bir karakter ile The Quarry adındaki bir hükümet tesisinden kaçmaya çalışıyoruz. Kaçış için 30 farklı bulmacayı çözmemiz gerekiyor. Bu esnada telekinezi, zamanı değiştirme gibi çeşitli süper güçlerimizi kullanıyoruz. Dizinin hayranlarına hitap eden oyun 13TL fiyat etiketine sahip. 


Bu haberi ve diğer DH içeriklerini, gelişmiş mobil uygulamamızı kullanarak görüntüleyin: DH App Gallery Uygulamasını İndir DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim